EMPWRGRP
 
 

MARY KIBIRIGE

GRUNDARE OCH PROJEKTLEDARE

Mary har en kandidatexamen i sociologi med inriktning internationell migration och etniska relationer från Södertörns Högskola. Utöver sin utbildning har hon studerat ledarskapskurser i Kansas i ett halvår, samt gått den kungligt stiftade kursen värderingsbaserat ledarskap. Detta har fått henne att inse vikten av att leda med värderingar i fokus.

Just nu arbetar Mary som handläggare på Migrationsverket och är även ansvarig för frågor gällande människohandel på sin enhet. Marys initiativtagande till EMPWRGRP ser hon som chansen till att äntligen få fullborda sina inre drömmar om att få vara med och göra skillnad i samhället.

MICHELLE JENG

PROJEKTKOORDINATOR

Michelle har en femårig civilingenjörs utbildning från KTH bakom sig. Utöver ingenjörsstudier har hon bedrivit studier i entreprenörskap vid National University of Singapores Business School i Singapore, där hon även arbetat med start-up företag i ett halvår.

Just nu arbetar Michelle i fastighetsbranschen och med ideella projekt i Tanzania. Förutom samhällsbyggnad och fastigheter, så har hon ett brinnande engagemang för entreprenörskap, innovation och kvinnligt ledarskap.

Majula Dabo

PROJEKTANSVARIG FÖR #JAGÄRINGENJÖR 

Majula är naturvetare och har en apotekarexamen från Uppsala universitet. Hon har arbetat som chef i totalt 12 år, varav 7 år i Sverige och 5 år i London.

Majula brinner för att hjälpa och inspirera tjejer med samma bakgrund som hon själv och har därför många adepter som hon stöttar. Att både vara mentor och coach är något hon trivs och brinner för. 

Mona Hassan

Eventkoordinator

Mona har en kandidatexamen i globala politiska studier från Malmö Högskola. Vid sidan av hennes studier, har hon studerat project management och entreprenörskap på Copenhagen Business School. Hon har även jobbat tre år på Röda Korsets Ungdomsförbund där hon bland annat var projektledare för deras riksårsmöte samt jobbat med Svenska Röda Korsets extra riksstämma och Rödakorsforum.

Just nu studerar hon medie- och kommunikationsvetenskap på Södertörns högskola för att kombinera kommunikation med sitt intresse av projektledning.