EMPWRGRP
 
 

MARY KIBIRIGE

GRUNDARE 

Mary har en kandidatexamen i sociologi med inriktning internationell migration och etniska relationer från Södertörns Högskola. Utöver sin utbildning har hon studerat ledarskapskurser i Kansas i ett halvår, samt gått den kungligt stiftade kursen värderingsbaserat ledarskap. Detta har fått henne att inse vikten av att leda med värderingar i fokus.

Just nu arbetar Mary som handläggare på Migrationsverket och är även ansvarig för frågor gällande människohandel på sin enhet. Marys initiativtagande till EMPWRGRP ser hon som chansen till att äntligen få fullborda sina inre drömmar om att få vara med och göra skillnad i samhället.

MICHELLE JENG

PROJEKTKOORDINATOR

Michelle har en femårig civilingenjörs utbildning från KTH bakom sig. Utöver ingenjörsstudier har hon bedrivit studier i entreprenörskap vid National University of Singapores Business School i Singapore, där hon även arbetat med start-up företag i ett halvår.

Just nu arbetar Michelle i fastighetsbranschen och med ideella projekt i Tanzania. Förutom samhällsbyggnad och fastigheter, så har hon ett brinnande engagemang för entreprenörskap, innovation och kvinnligt ledarskap.