Välkommen

Journal är en plats för reflektion och inspiration. Att öppna upp och våga släppa in andra om den resa som är nu. Den resa som jag befinner mig i just nu. Att verkligen visa upp den process så som den faktiskt ser ut, utan några som helst filter som förskönar. Här vill jag ge dig inblick i det som är; kampen, styrkan, rädslan och allt det som kom med att jag startade Empwrgrp. Journal är till för dig som länge varit nyfiken på Empwrgrp, dig som vill följa med under resans gång, dig som bara vill få inspiration i ditt ledarskap, dig som vill få nya perspektiv och fortsätta växa och utvecklas. Journal är okomplicerat och äkta. Där tankar från mig, Mary samt flertals andra svarta kvinnor delar sina tankar kring ledarskap. 

Välkommen. Hoppas Journal blir din återkommande sida som ger dig de nycklar du behöver för ditt specifika ledarskap. Empwrgrp brinner för att du som svart kvinna ska växa, utvecklas och utmanas i ditt ledarskap. Att du inser all den potential som du faktiskt har inom dig. Att du kan älska dig själv och se på dig som hundra procent värdefull! Även under dem dagarna dåliga dagarna. Välkommen till Journal för det är din plats, ditt utrymme där du får vara helt dig själv och bli representerad på det sätt som du bör. Där du kommer få läsa olika svarta kvinnors berättelse och mäktiga erfarenheter kring ledarskap. 

Välkommen.

mary kibirigeComment